ppshow1Wederom verruilt Piet Piraat de planken van De Scheve Schuit voor de theatervloer. Vanaf 8 maart 2009 is de nieuwe theatershow ‘Piet Piraat – Het Geheim van Lorre’ te zien in de Nederlandse theaters.

Piet Piraat en het Geheim van Lorre is al weer de zesde theatershow rondom de bekendste piraat van de Nederlandse en Vlaamse televisie. Samen met zijn vrienden Berend Brokkepap, Stien Struis en Steven Stil brengt hij ook in deze show weer tal van leuke piratenliedjes die bekend zijn uit de populaire tv-serie.
In dit nieuwe avontuur heeft Steven iets geheimzinnigs meegebracht onder een doek. Niemand weet wat het is, totdat er rare geluiden onder de doek vandaan komen en het ding begint te praten. Steven kan het niet langer verstoppen en haalt het doekje eraf. Daar zit Lorre, de papagaai van Kapitein Roodbaard! Eerst wil Piet Piraat de papagaai niet aan boord hebben, maar dat verandert als onze vrienden erachter komen dat Lorre misschien wel weet waar de schat van Kapitein Roodbaard ligt…

Piet Piraat – Het Geheim van Lorre is een spannende familievoorstelling met o.a Peter Van de Velde, Anke Helsen, Dirk Bosschaert en Dirk Van Vooren. De regie is in handen van Jasper Verheugd.

Piet Piraat – Het Geheim van Lorre is van 8 maart t/m 21 juni 2009 te zien door heel Nederland. Kijk voor een actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl.