de leukste party games voor de Nintendo Wii

Ubisoft heeft een aantal nieuwe Play Zone games gelanceerd. Iedereen is van harte welkom -jong en oud, beginneling en gevorderden. Gezellige partygames voor de Nintendo Wii, waarvoor geldt: spelplezier gegarandeerd!

PEGI rating: 3+

tv-showPlay Zone TV Show Party
Altijd al eens mee willen doen aan een TV quiz? Dat kan met TV Show Party. Neem het op tegen je vrienden of familie. Meer dan 6000 vragen in acht verschillende categorieën. Scoor punten op de onderdelen zoals Muziek, Sport, Algemene kennis, Geschiedenis en Aardrijkskunde en Film. Vinger aan de knop!
Direct bestellen bij Bol.com

 

movie-studiosPlay Zone Movie Party
Iedereen kan acteren! Movie Party is een compleet amusementspark op de Wii, dat helemaal in het teken van film staat. De meer dan twintig verschillende minigames spelen zich af in vijf verschillende genres. Van het piratenavontuur en het spookhuis tot spannende science fiction. Speel het in je eentje, of deel de filmfun met drie andere spelers.
Direct bestellen bij Bol.com

 

funfairPlay Zone Funfair Party
Welkom bij het circus! Wie is de beste messenwerper, clown of koorddanser… en wie durft de wilde dieren te voederen? De winnaar is diegene die het meeste applaus van het publiek oogst in de 23 verschillende minigames.
Direct bestellen bij Bol.com

 

babysittingPlay Zone Babysitting Party
Babysitten (of luiers verwisselen) was nog nooit zo leuk. Zeker niet als je zelf kan kiezen of je de ondeugende baby op de oplettende oppasser speelt. Babysitting Party bevat o.a. een knotsgekke driewielerrace, een wedstrijdje zeepbellenblazen en een aanstekelijke dansgame.
Direct bestellen bij Bol.com

Win nú een Play Zone game naar keuze! Klik hier voor meer.