In december verschijnt het eerste nummer van Het Zandkasteel: tijdschrift over Toto, Sassa en natuurlijk Koning Koos. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Uitgeverij Zwijsen in samenwerking met Teleac/NOT en verschijnt twaalf keer per jaar. De redactionele uitvoering van het tijdschrift is in handen van Uitgeverij Zwijsen.

Peuters zitten aan de buis gekluisterd als Het Zandkasteel wordt uitgezonden. Voor hen is er goed nieuws, want vanaf nu kunnen ze ook buiten de uitzending plezier maken met hun favoriete karakters. Net als op de televisie daagt het tijdschrift de kinderen uit tot spel, want: spelen is leren! Het Zandkasteel tijdschrift prikkelt kinderen en nodigt ze uit om mee te dansen met Toto en Sassa, om met ze te tekenen en kleuren, om te puzzelen of om gewoon lekker samen de fotostrip te lezen.

In het tijdschrift worden de thema’s van het tv-programma verder uitgediept. Zo heeft de eerste editie van Het Zandkasteel als thema Sinterklaas en Kerst en bevat het bevat opdrachtjes gekoppeld aan Sinterklaas en Kerst. De opdrachtjes zijn simpel samen te doen met een volwassene of – na enige oefenig – alleen. Bekijk de introductie van het eerste nummer online!

Het Zandkasteel tijdschrift is vanaf nu verkrijgbaar, de prijs voor twaalf nummers is € 29,95. Ouders kunnen het abonnement op Het Zandkasteel omzetten als hun peuter vier wordt naar een abonnement op Rompompom – hét tijdschrift voor alle kleuters – van Uitgeverij Zwijsen.

Meer informatie op: www.hetzandkasteeltijdschrift.nl