Ter gelegenheid van 2 miljoenste DVD

dorakleinParamount Home Entertainment kondigt vandaag met trots aan dat de reeks van Dora DVDs het magische aantal van 2 miljoen verkochte exemplaren heeft gepasseerd. Om dit te vieren houdt de enige echte Dora op woensdagmiddag 3 december in de V&D (Hoog Catharijne) te Utrecht een bijzonder feestje voor al haar fans! Speciale gasten zijn Sinterklaas en zijn Pieten die alle aanwezige kinderen op duizenden pepernoten zullen trakteren. Onder de pepernoten bevinden zich 3 gouden pepernoten. De gelukkige fan die één van deze pepernoten vindt, krijgt de gehele Dora DVD collectie (16 titels) cadeau! Het spektakel begint op de 4e etage van V&D om 14:30 uur.

Locatie: V&D Hoog Catharijne (Rijnkade 5) – Utrecht
Starttijd: 14:30 uur (Eindtijd 15:30 uur)

Doe mee aan de kleurwedstrijd en maak kans op een compleet Dora Prijzenpakket!