De soundtrack van ‘Sinterklaas en het geheim van het grote boek’ staat boordevol liedjes van Zwarte Piet Diego, maar ook andere pieten en characters uit de film zingen erop! Zo staat er een duet met Gerard Joling op en zingt Dr.Brein hoe gemeen ze wel niet is. De CD die hoort bij de film “Sinterklaas en het geheim van het grote boek” is nu verkrijgbaar door heel Nederland!

Diego single
De single met de dubbele A-kant ‘Het geheim’ / ‘Ik kan niet wachten’ (samen met Gerard Joling) is een sfeervolle, dansbare plaat geworden met een zeer hoog meezing gehalte. De Single, die eveneens 2 videoclips bevat, is vanaf 3 november verkrijgbaar in alle platenzaken!

Coole Piet is ook aanwezig bij Het grootste Sinterklaasfeest van het Zuiden op 26 november!

Maak kans op een gratis exemplaar of een coole Piet Diego ketting! Klik hier voor meer!