Het leukste Sinterklaasfeest vier je samen met Ernst en Bobbie!

Het Sinterklaasfeest is één van de meest magische kinderfeesten die we in Nederland kennen. Dat blijkt ook uit de jaarlijkse Sinterklaasshows van Ernst en Bobbie.

Duizenden kinderen laten zich in grote sporthallen graag meevoeren in de wondere wereld van Sinterklaas en zijn Pieten, kado’s, strooigoed en vooral een spannend avontuur. Ook dit jaar treden Ernst en Bobbie weer door het hele land op met hun Sinterklaasshow; “Een verrassing voor Sinterklaas”.

In deze vrolijke SPIKSLINTERNIEUWE Sinterklaasshow vol liedjes gaat het natuurlijk weer helemaal mis. En dat terwijl de manager van de Sint, de baas van Sinterklaas, toch echt alles grondig gecontroleerd heeft. Als Sinterklaas zijn stoel ineens weg is, dreigt het hele feest in de soep te lopen. Zou dit weer goed komen? Kom het zelf bekijken in de nieuwe Ernst en Bobbie Sinterklaasshow!

 PeuterPlace verloot 3×4 kaarten voor een show in de stad naar keuze! Klik hier voor meer informatie.