U.B. Funkeys – Innovatief PC spel met werelden vol games en avonturen

Vind magneten in de grote steden en download gratis mobile phone wallpapers Funkey, dat moet je zijn voor de nieuwste PC game van Mattel. Bij deze must have game voor kids zijn 42 Funkeys – tastbare figuurtjes – de sleutel naar nieuwe zones en games in de spelwereld Terrapinia. Tot 12 oktober zijn in de grote steden in Nederland magneten te vinden met afbeeldingen van de verschillende Funkeys. Je vindt de magneten op de gekste plaatsen; lantaarnpalen, skatebanen, bij scholen of op een brievenbus. De eerlijke vinders mogen deze magneten houden. Ook kun je ‘FUNKEYS’ sms’en naar 5454 en zo coole wallpapers van Funkeys voor je mobiele telefoon downloaden.

 

Funkeys is het nieuwste van het nieuwste voor kids van dit najaar. Een cool PC spel met 42 Funkeys die de sleutel zijn naar nieuwe zones en games in spelwereld Terrapinia. Speel een Funkeys-game en verdien munten om vette nieuwe artikelen te kopen waarmee je je eigen Funkey Crib kunt inrichten naar jouw smaak. Maar pas op! Master Lox en zijn leger de Henchmen verschuilen zich ook in deze virtuele wereld: ze azen op jouw munten en doen alles om je te stoppen. De starter set omvat een docking station, cd software, handleiding en twee Funkeys (adviesprijs euro 27,99). Funkeys zijn voor euro 4,99 los verkrijgbaar. Hoe meer Funkeys, hoe leuker… Het innovatieve PC spel van Mattel is genomineerd voor de ‘Speelgoed van het Jaar’ verkiezing.