Muziektheater voor iedereen vanaf 2 jaar

Op 15 oktober as. gaat de nieuwe voorstelling Vlinder van Ageeth de Haan in premiere in Jeugdtheater De Krakeling te Amsterdam.

Vlinder is een sprookjesachtig verhaal met nieuwe, speelse liedjes waar kinderen actief of rustig naar kunnen kijken en luisteren. Met eenvoudige teksten, prachtige composities en kleurige animaties van Maries van der Wel is Vlinder een muzikale en poëtische belevenis voor kleine én grote mensen.

Vlinder en zijn moeder fladderen gezellig rond in de tuin. Moeder wijst de bloemen waar ze van houdt. Wanneer ze vraagt wat Vlinder mooi vindt, merkt hij dat hij helemaal niet weet. Hij vliegt de wijde wereld in, op zoek naar wat hij mooi vindt. Tijdens zijn omzwervingen ontdekt hij van alles en uiteindelijk vindt hij iets dat hij verschrikkelijk mooi vindt. Zo mooi dat hij er heel erg blij van wordt. Zo blij dat hij wel moet dansen. En alle kinderen dansen natuurlijk mee! Impressie en geluidsfragment

Kijk voor een actuele speellijst op de site van Ageeth de Haan.