“Muzikale poëzie met een vleugje magie voor kleuters”

Samba Salad’s nieuwe theaterconcert voor kleuters gaat over de wonderlijke en soms pittig swingende avonturen van Merel. Het programma speelt tijdens de kinderboekenweek 2008 die in het teken van de poëzie staat, en tijdens de daaropvolgende jeugdtheaterdagen waarin magie als rode draad dient. Een apart en intiem programma voor de kleintjes met veel muzikaal vermaak voor de hele familie.

 
Merel, vertolkt door de jonge Maya Link, is een beetje stout en avontuurlijk. Het lijkt haar geweldig om te verdwalen samen met Beer! Maar hoe doe je dat? En waar moet je dan naar toe? Spelend en zingend dwaalt Merel in een betoverend en telkens wisselend muzikaal landschap vol wonderlijke ontmoetingen met bomen, dieren en vreemde wezens. 

Vrolijke, gekke, spannende en poëtische liedjes in flamenco-, jazz-, Caribische- en Braziliaanse muziekstijlen afgewisseld met pantomime, flamencodans en poppenspel.

Speellijst Samba Salad Herfst 2008