Op 4 oktober gaat de nieuwe KabouterPlop show Het Bezoek van Pinki in premiere in De Parade in ‘s-Hertogenbosch. Klus, Kwebbel, Lui en Kabouter Plop beleven weer een nieuw avontuur.

In de show zijn oude bekenden terug te zien uit de Kabouter Plop speelfilm ‘Plop en de Pinguïn’. De kaboutervrienden brengen een brief aan Uitvindkabouter Pruts. In zijn laboratorium staat een hele speciale uitvinding: een Reismachine.

Pruts moet weg en ondertussen proberen Klus en Kwebbel stiekem kabouter Snorre van de Zuidpool naar hier te halen. Maar in plaats van Snorre komt Pinki de Pinguin uit de machine tevoorschijn. Later verdwijnt Lui en de machine gaat ook nog stuk. Of dit allemaal nog goed komt … ? Dat is te zien in het theater!

Tijdens de show worden diverse bekende liedjes van Kabouter Plop ten gehore gebracht.

Het Bezoek van Pinki is vanaf 4 oktober te zien door heel Nederland en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kijk voor een actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl.